Omslagsbild Ljudbok – Naturfoto.

Kurs: Ljudbok – Naturfoto

Lärare: Stina Deurell

  • 28 avsnitt
  • 1h 44min
  • Undertextad
  • Släpptes april 2021
  • Gör som 405 medlemmar och börja nu!
Köp medlemskap

Välkommen

09:01 | Provavsnitt

Den här kursen handlar om ditt seende och hur du utvecklar det. Att se nya motiv och att se skönhet överallt.

Spela upp avsnitt

Övning inte kurs

03:03 | Provavsnitt

Det här är en serie övningar som du kan göra hur många gånger som helst. Vad du får ut av varje övning är unikt för dig.

Spela upp avsnitt

Fem sätt att se nya motiv

Det här kursen, eller ja ljudboken, är för dig som som älskar att vara ute och fotografera, men känner att du har kört fast.

Du kanske känner att det inte finns något att fotografera, allt är redan taget och inspirationen finns inte där. Du vet hur bländaren fungerar, kan det där med djup i bilderna och hur du ska arbeta med förgrunder. Men ändå ser de ut som tråkiga vykortsbilder.

Kort sagt: du behöver inspiration och utvidga ditt seende!

Stina Deurell är naturfotografen med en förkärlek till naturen. I denna ”lyssna”-kurs guidar hon dig igenom hela naturfoto-processen: från förberedelser och fotograferandet, till arbetet i datorn hemma.

Så fungerar kursen

Den här kursen består av fem separata naturfoto-övningar som bara har ljud, så att du kan fokusera på övningen. Du kan göra dem i vilken ordning som helst för varje övning är fristående.

Under övningarna hör du ett pausljud, då är det dags att stoppa uppspelningen och utföra uppgiften. Och när du är klar med momenten lyssnar du vidare.

(Läs mer om hur det funkar under stödmaterialet)

Och du! Gör inte alla övningarna på en gång, utan max en i veckan. Det här handlar inte om att bli klar fort, utan om att utvecklas. Och det tar tid.

Så tycker våra medlemmar

Läs alla omdömen om Foto