Fotografera årstider

Fotografera årets alla säsonger. Sommar, höst, vinter och vår, alla årstider har sin speciella charm värd att fånga på bild.

Bli medlem från 149 kr

Fånga sommarens magi på bild

SommarÄlskar du att föreviga den härliga känslan sommaren ger, men när du tittar på bilderna från förra sommaren så finns inte riktigt känslan där? Det är härligt att fota sommaren, men också lite knepigt med det skarpa ljuset, kraftiga skuggorna, ösregn och sand som kommer in i kameran.

Lär dig komposition och exponering för det ibland ganska svåra sommarljuset och få härliga recept för olika motiv. Välj det som tilltalar dig eller sluka allt! I denna kurs finns något för alla.

Se kursen Sommarfoto

Lär dig fotografera höstens färger

HöstGillar du att ta med dig kameran ut i naturen? Älskar du höstens färger och vill fånga hela känslan med din kamera? Ja då är detta kursen för dig.

Få de bästa tipsen för att fotografera hösten. Om utrustning, väder, komposition och bildtänk. Allt för att du ska lyckas fånga de där vackra stunderna i naturen under höstens utflykter oavsett om du har systemkamera och mobilkamera.

Se kursen Höstfoto

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Fota det vackra vinterlandskapet

VinterDet vita snötäcket och de frusna detaljerna ger dig motiv och landskap som en ganska liten del av världens fotografer enkelt får uppleva.

När termometern visar minus ställer det krav på dig som fotograf. Ljusmätaren blir ställd av allt vitt, batterier börjar bete sig märkligt och glömmer du vantarna blir fototuren kort. Lär dig lyckas med vinterfotograferingen. Du kan följa med i kursen oavsett om du fotograferar med din mobilkamera eller med en systemkamera.

Se kursen Vinterfoto

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss