Vi att lära dig hur

Foto ges ut av Moderskeppet – Sveriges största utgivare av onlinekurser om foto, design, video och digital kreativitet. Över 20000 medlemmar lär sig från hundratals onlinekurser och e-böcker.

Vi finns för dig som vill ha ett pedagogiskt proffs som förklarar hur du gör och varför.

Läs mer om hela Moderskeppet

Seriöst, ”testa dig fram” är ett råd du får alldeles för ofta

Alla lär på olika sätt. Det finns alltid de som provar och famlar sig fram. Ett fragmenterat lärande som gärna återberättas som hjältedåd som bör härmas. Jag gör inte sajter för dem. Låt dem googla.

Moderskeppet har alltid funnits för dig som vill att en pedagog förklarar. Du som vill ha kunskapen organiserad, så att du slipper leta upp varenda pusselbit du behöver.

Här finns inga annonser i vägen. Ingen som tjatar på dig med ”subscribe to my channel”. Och alla pratar svenska, en del till och med så fint som småländska. Och till video finns undertexter för dig som hör sämre.

Välkommen in i gemenskapen.

Mattias Karlsson Sjöberg Moderskeppet
Moderskeppet Foto med en kurs

En onlinekurs, inte en lektion

En onlinekurs på Moderskeppet är inte en inspelad lektion eller ett webinar. Det är viktigt för oss att påpeka.

Vi gör läromedel som är uppdelade i kapitel och effektiva avsnitt. De skapas av svenska ämnesexperter i samarbete med en pedagogisk coach.

När du ser en kurs ser du tre heltidsmånaders arbete. Vi lägger ner mycket tid på att vara tydliga och konsekventa – så att du kan lyckas.

Moderskeppet är många sajter

Du kan välja att fokusera på ett ämne eller ha tillgång till rubbet.

Skapat för dig av ett helt team

Vi är 25 personer baserade i Jönköping, med små filialer i Göteborg och Linköping. Alla brinner vi för att skapa onlinekurser och e-böcker som hjälper dig att lära.

Alla på Moderskeppet