Berätta din historia genom fotomontage

Blanda fotorealism med surrealism och skapa magiska världar. Vi lär dig att fotografera bilderna och sätta samman dem i datorn.

Bli medlem från 149 kr

Släpp fantasin fri och ge liv åt dina idéer

GrundernaI Affinity Photo finns fantastiska verktyg för att klippa & klistra, kombinera, förändra och uppfinna - perfekt när du vill skapa kreativa montage och specialeffekter. Det här är kursen för dig med överskottsfantasi!

Oavsett vilken effekt du är ute efter behöver du behärska lager och lagermasker, justeringslager, friläggningar och blandningslägen. Allt det får du lära dig i den här kursen. Kursen innehåller ett grundligt case där en magisk hjort får lysande horn steg för steg.

Se kursen Specialeffekter i Affinity Photo

Bygg upp dina egna världar och historier

PopulärastGenom att blanda fotorealism och surrealism kan du bygga dina egna världar och berätta fantastiska berättelser i bilder. Följa med från idé till planering, fotografering och slutligen också redigering i Photoshop.

Under resans gång får du tips som du kan använda i ditt eget bildskapande. Ingenting är omöjligt, det enda som krävs är smart förarbete och en gnutta påhittighet.

Se kursen Skapa fantasifulla bildberättlerser

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Fler kurser inom fotomontage

Surrealistiska fotomontage

RekommenderadErik Johansson är en bildkonstnär som vågar tänka annorlunda och har tagit världen med storm med sina bilder. Istället för att fånga ögonblick skapar han berättelser med hjälp av kameran, fantasin och Photoshop.

I det här reportaget möter Moderskeppets Erik i hans barndomshem. Erik berättar hur historien står i fokus för hans skapande och målet är alltid att bilden ska se så realistisk ut som möjligt, trots att de innehåller omöjliga element. Här visar han hela processen från idé till färdig bild.

Se Moderskeppet följer

Använd overlays eller texturer i dina montage

En teknik som ofta återkommer i Photoshop är att använda en textur. Lär dig hur du använder dem. Eller lär dig hur du använder overlays. En teknik som skapar känsla och dynamik i dina bilder.

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss