Elements är Adobes ”lilla” program för bildhantering

Photoshop Elements är för dig som både vill organisera och bildbehandla dina bilder i ett och samma program. Trots att programmet kallas för lilla Photoshop finns det mesta som du behöver i ditt arbete.

Bli medlem från 149 kr

Snabbaste vägen till fina bilder

GrundernaEnkelt och avskalat är känslan när du redigerar bilder i snabb- och guideläget i Photoshop Elements. Med få klick kan du förändra hela din bild. De automatiska verktygen gör under när du snabbt vill göra en bild bättre.

Lär dig de mest användbara funktionerna och verktygen i lägena Snabb och Guide. Ta del av trips och trix kring hur du beskär, rätar upp och lättar upp dina bilder.

Se kursen Elements del 1

Kreativa och bättre bilder

fördjupningAlla möjligheter öppnar sig när du redigerar bilder i expertläget i Photoshop Elements. Här får du total kontroll över dina justeringar. Med olika lager och masker kan du bland annat justera utvalda delar i din bild. Du kan även skapa montage och arbeta med text.

Lär dig de mest användbara funktionerna och verktygen i läget Expert, hur du beskär, rätar upp, fixar fina färger och skapar snygg kontrast i dina bilder.

Se kursen Elements del 2

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Arbeta med Raw och nyttja dess fördelar

RekommenderadRaw-formatet ger dig stora fördelar jämfört med att redigera i JPEG. Du får bättre kvalitet och din bildbehandling blir både snabbare och enklare. Dessutom är det lätt att komma igång.

Lär dig arbeta med raw-filer i Photoshop Elements och förstå fördelarna som raw-formatet ger dig. Så plocka fram din kamera, ställ om till att spara bilder i raw-format och upplev skillnaden.

Se kursen Rawbilder i Elements

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss