Kurser i Lightroom

Lär dig bildbehandling med våra kurser i Lightroom. Sveriges vassaste pedagoger och bildbehandlare står till din tjänst.

Bli medlem från 149 kr

Se en gratis kurs i Lightroom

Rekommenderad  Lightroom är ett program för dig som fotograferar dagligen, såväl med mobilen som med systemkameran. Med Lightroom på din dator, mobil eller surfplatta kommer du åt dina bilder på ett samlat ställe.

Du kan enkelt organisera alla dina bilder med hjälp av betyg, nyckelord och album. Med verktyget för redigering kan du sedan förbättra dina bilder. Bilderna sparas i molnet och du kommer åt dem på alla dina enheter. I den här kursen lär du dig Grunderna i Lightroom med Sanna Lund.

Se kursen gratis: Grunderna i Lightroom

Arbeta i både Photoshop och Lightroom

Populärast Skapa ett smidigt arbetsflöde och dra nytta av programmens styrkor. Läraren Jenny Jacobsson visar dig den bästa vägen från Lightroom till Photoshop och tillbaka – oavsett om du arbetar på iPad eller dator.

Du får lära dig i vilket program du gör vad, vilket arbetsflöde du ska ha och vad som händer med din redigerade bild och originalbild.

Se kursen

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Fler kurser i Lightroom

Fördjupa dig i redigering på dator och i mobil

Pssst. Du vet väl att du som är medlem har tillgång till flertalet förinställningar? Ladda ner dem här: Förinställningar till Lightroom.

För dig som använder Lightroom Classic

Även om du idag har dina bilder i Lightroom Classic kan du utnyttja fördelar med det molnbaserade Lightroom.

Se den här kursen för att lära dig hur Lightroom Classic och det molnbaserade Lightroom kan samarbeta på bästa sätt. Anders Sejdeborn (fd. Jensen) svarar på en rad frågor om hur du bör tänka kring programmen. Hur du arbetar med båda programmen och hur du utnyttjar dess styrkor. Kanske passar det dig bäst att bara använda ett av programmen. Här får du svar på frågorna.

Kursen för dig med Lightroom Classic

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss