Proffsiga bilder med blixtar och studioljus

Onlinekurser som lär dig använda blixtar och studioljus för att skapa ett snyggt resultat i den färdiga bilden.

Bli medlem från 149 kr

Det är roligt och enkelt

GrundernaI en studio behöver du inte vara rädd för att det ska börja regna eller att det är för dåligt ljus. Du har nämligen kontroll över det mesta. Är du sugen på studiofotografering, men tror att det är svårt och tekniskt? Då är det dags att tänka om. Följ med fotografen Therese Asplunds där hon visar hur enkelt och roligt det är att fotografera porträtt med studioblixtar.

Du får lära dig tre olika ljussättnings-recept som du enkelt följer steg för steg. Med hjälp av tydliga övningar blir du snart trygg i att fota med studioblixtar.

Se kursen om studioblixtar

Bär med dig det vackra ljuset

PopulärastMed en speedlight-blixt monterad på kameran kan du skapa en fin ljussituation nästan var och när som helst. Det gäller bara att veta hur du gör. Utan grundläggande kunskaper om speedlight kan resultatet vara nedslående och blixten blir liggande orörd i kameraväskan. Den här kursen kommer att ändra på det!

Lär dig att anpassa blixtljusets styrka och färg för att matcha det befintliga ljuset i omgivningen. Du får tekniker för att mjuka upp blixtljuset genom att studsa det på olika sätt.

Se kursen om speedlight

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

En ljuskälla är det naturligaste ljuset

RekommenderadI fyra kurser delar fotografen Tobias Fischer hemligheterna som gör att du lyckas med dina porträtt- och produktbilder tagna i studioljus. Den första kursen lär dig fotografer med endast en ljuskälla. Ett ljus som känns naturligt och bekant för ögat.

Se kursen - En ljuskälla

Fota modell både i och utanför studion

Lär dig hur du jobbar med ljuset på rätt sätt och hur det är att sammarbeta med modell och make up-artist.

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss