Fånga din resa

Kurser för dig som älskar både fotografi och resor

Bli medlem från 149 kr

Fånga och bevara minnen från din resa

Vilken utrustning ska du ta med dig för att få riktigt bra bilder, samtidigt som din packning förblir smidig och lätt? Hur fångar du upplevelsen av din resa på bild? Och hur är du trygg i att dina bilder är säkerhetskopierade? Mats Andrén ger dig svaren.

Fota porträtt på exotiska platser

Juliana Wiklund reser jorden runt för att fånga fantastiska bilder. I den här kursen delar hon med sig av sina visdomar och hemligheter så att också du kan bli en framgångsrik Destination-fotograf.

Fotografera den magiska solnedgången

Naturens storslagna skådespel lockar fram fotografen i oss alla och väcker drömmar om fantastiska bilder.

Filip Pilthammar lär dig allt du behöver veta för att fotografera dina egna uppseendeväckande bilder med en lågt stående sol som motiv.

Lyft fram semesterkänslan med bildbehandling

Ser semesterbilderna inte lika magiska ut som de gjorde på plats? Det fixar du med bildbehandling.

I den här kursen får du följa med fotografen Jenny Jacobsson på en resa bland trendiga bildstilar och lära dig ta fram stilen i Lightroom Classic.

Bildbehandla längs vägen

Med Lightroom Mobile organiserar och redigerar du dina bilder på iPad, iPhone och Android, samtidigt som allt arbete synkas till ditt Lightroom-bibliotek på datorn.

Johan Einevik är läraren som visar hur du får igång ditt mobila arbetsflöde.

Ta vara på det speciella ljuset när det skymmer

Jens Lennartsson är rese- och livsstilsfotograf. Hans favorittid på dygnet att fotografera är vid skymning.

Lär dig om motljusets värmande egenskaper, det perfekta ljuset för att plåta porträtt och hur du kan använda olika ljuskällor och färgstick för att ge häftiga effekter.

Upptäck och återupptäck vår huvudstad

Anders Lönnquist tröttnar aldrig på att fotografera i Stockholm. Han tar med dig på en unik fotopromenad genom staden för att besöka några av hans favoritställen.

Varje avsnitt ett eget litet guldkorn där du får veta var en viss bild är fotograferad, hur du tar dig dit samt hur du fotograferar platsen på egen hand.