Fånga din resa

Onlinekurser för dig som älskar både fotografi och resor. Bevara dina minnen på bästa sätt när du reser, genom kameran.

Bli medlem från 149 kr

Fånga och bevara minnen från din resa

GrundernaDu ska ut på en resa. Och du vill självklart fånga allt på bild, så att du kan minnas och dela dina upplevelser med andra.

Vilken utrustning ska du ta med dig för att få riktigt bra bilder, samtidigt som din packning förblir smidig och lätt? Hur fångar du upplevelsen av din resa på bild? Och hur är du trygg i att dina bilder är säkerhetskopierade? Följ med den rutinerade resefotografen Mats Andrén och få svaren.

Se kursen resefoto

Fånga vackra bilder av resan

PopulärastNär du reser vill du så klart ha med dig fotografier hem för att komma ihåg dina upplevelser och kunna dela minnen med släkt och vänner. Reseledaren och fotografen Birgitta Bartholdson Carlsson lär dig det du behöver tänka på för att med mobilkameran ta de bilder som du känner dig stolt över när du kommer hem. < /br> < /br> Från hur du bäst förbereder dig, till hur du kan tänka när det kommer till ljus och bildkomposition.

Se kursen Resefoto med mobilen

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Ta dina stadsfoton till en ny nivå

RekommenderadTa stadsfoton som får andra att tappa andan. Lär dig hur ett tråkigt parkeringshus kan bli en mäktig scen eller låt stadens neonljus skapa dynamik i dina porträtt. Lär dig att jobba med stadens linjer.

Fem element som definierar urbant foto är ljus, linjer, mönster, människor och rörelse. Du får dessutom leka med perspektiv, slutartider, reflektioner och rekvisita för att skapa mäktigare och mer iögonfallande foton. Urbant foto är inte bara snyggt, utan även otroligt roligt!

Se kursen Lyckas med urbant foto

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss