Fotografera uttrycksfulla porträtt

Varje människa är unik. Låt det synas i dina porträtt.

Bli medlem från 149 kr

I den här kursen förklarar läraren Therése Asplund hur du använder dina befintliga fotokunskaper för att ta professionella och imponerande porträtt.

Kursen går grundligt igenom hur du tänker när du väljer plats och bakgrund, komposition och posering av den du fotograferar för att avbilda denne på ett tilltalande sätt.

Se kursen

Skapa vackra och konstnärliga porträttbilder

Ett fine art-porträtt handlar inte om personen på bilden utan om hela bildens kreativa koncept. Bilden finns till för sin egen skull och har en konstnärlig dimension.

I den här kursen får du hänga med in i Hannas värld, där hon lär dig tekniker för att skapa kreativa porträtt-konstverk. Det är dags att leta fram regissören i dig!

Se kursen

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Ladda ner våra illustrerade porträttposeringar

När du fotograferar är det du som skapar trygghet. Du är sällan välsignad med någon som redan kan posera – istället har du troligtvis en lite klumpig nybörjare som behöver dina vänliga men tydliga instruktioner.

Vi har illustrerat 64 av yrkesfotografernas mest populära poseringar och förklarat dem åt dig.

Ladda ner våra illustrerade parposeringar

Vi har samlat 52 av yrkesfotografernas allra populäraste poseringar och illustrerat dem åt dig. Du kan studera, träna och lära dig dina favoriter.

Bli en bättre och tryggare parfotograf.