Fotografera uttrycksfulla porträtt

Varje människa är unik. Låt det synas i dina porträtt. För att fånga människor på bild krävs ett noggrant arbete med ljus, komposition och kommunikation.

Bli medlem från 149 kr

Vackra och uttrycksfulla porträtt

RekommenderadI den här kursen förklarar läraren Therése Asplund hur du använder dina befintliga fotokunskaper för att ta professionella och imponerande porträtt.

Kursen går grundligt igenom hur du tänker när du väljer plats och bakgrund, komposition och posering av den du fotograferar för att avbilda denne på ett tilltalande sätt.

Se kursen

Skapa vackra och konstnärliga porträttbilder

PopulärastEtt fine art-porträtt handlar inte om personen på bilden utan om hela bildens kreativa koncept. Bilden finns till för sin egen skull och har en konstnärlig dimension.

I den här kursen får du hänga med in i Hannas värld, där hon lär dig tekniker för att skapa kreativa porträtt-konstverk. Det är dags att leta fram regissören i dig!

Se kursen

Lyckas med porträtt utan reflektioner i glasögonen

RekommenderadFotografen och optikerassistenten Linnéa Heinerborg lär dig fotografera porträtt på personer med glasögon. I den här kursen får du massor av tips och fotorecept för att fotografera porträtt på människor med glasögon - utan en enda reflektion i glaset.

Se kursen

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss