Onlinekurser i naturfoto

Lär dig naturfoto av proffsen. Snart kan du också imponera med dina landskapsbilder.

Bli medlem från 149 kr

Josefin lär dig grunderna i naturfoto

Naturfotografen Josefin Nilsson har efter många års fotograferande samlat ihop kunskaper som hon ger dig i den här grundläggande kursen om landskapsfotografering.

Här får du lära dig om enkla kompositionsregler, hur du kan jobba med ljuset och varför det är bra att våga fotografera oskarpa bilder. Hon ger dig verktygen du behöver för att påbörja din nya resa som landskapsfotograf.

Fotografera närbilder i din trädgård

Inspireras du av vackra närbilder? Skulle du vilja kunna fotografera magiska bilder i din egen trädgård men du vet inte vart du ska börja? I den här kursen kommer Jan Wallermark lära dig precis det. I kursen får du kunskap och rätt grund för att börja fotografera det vackra i din direkta närmiljö.

Lär dig fånga vilda djur på bild

Var, när och hur hittar du vilda djur? Och hur kommer du dom nära? Det är frågor som naturfotograf Henrik Karlsson hjälper dig besvara i denna kurs om att fotografera vilda nordiska djur.

Med fokus på skapandet lär han dig nya sätt att tänka som tar dig från att avbilda djur till att skapa stämning och närhet till djuren.

Djupgående intervjuer med naturfotografer

Naturfotografen Brutus bästa bilder

”Förmodligen världens bästa fågelfotograf”, skrev brittiska Outdoor photography om Brutus Östling. I vår videoserie ”Brutus bästa bilder” får du en unik inblick i storyn bakom hans bilder.

Inspireras av hur Brutus använder sin kunskap om djuren, kameran och objektivet för att få till sina fantastiska bilder.

Foto + Bildbehandling

Kompletta kurspaket som tar dig hela vägen från foto till färdig bild.