Lär dig naturfoto och ta imponerande landskapsbilder

Lär dig ta naturfoton som proffsen. Fotografera imponerande landskapsbilder. Fånga solnedgången, vatten, fåglar eller vilda djur på bild.

Bli medlem från 149 kr

Ta magiska naturfoton

GrundernaSkaffa dig grundläggande kunskaper i landskapsfotografering. Lär dig kompositionsregler, hur du kan jobba med ljuset och varför det är bra att våga fotografera oskarpa bilder.

Få verktygen du behöver för att påbörja din nya resa som landskapsfotograf.

Se kursen Fotografera landskap

Lär dig fånga vilda djur på bild

PopulärastVar, när och hur hittar du vilda djur? Och hur kommer du dom nära? Det är frågor som naturfotograf Henrik Karlsson hjälper dig besvara i denna kurs om att fotografera vilda nordiska djur.

Med fokus på skapandet lär han dig nya sätt att tänka som tar dig från att avbilda djur till att skapa stämning och närhet till djuren.

Se kursen Fotografera vilda nordiska djur

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Fotografera närbilder i din trädgård

RekommenderadGe dig ut och fotografera i trädgården. Upptäck nytt ljus och leta efter vackra motiv. Det kan vara allt från snödroppar till blommande äppelträd. Det enda som stoppar dig är din fantasi.

I kursen får du kunskap och rätt grund för att börja fotografera det vackra i din direkta närmiljö. Lär dig hitta samspelet mellan ljus och mörker, det som gör bilderna levande.

Se kursen Fotografera din trädgård

Fler kurser som lär dig fotografera naturen

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss