Fotografera familjens alla höjdpunkter

Som barn- och familjefotograf behöver du kunna din kamera och veta hur du ska använda ljuset. Du vill även få familjen att känna sig avslappnad. Här får du lär dig allt detta.

Bli medlem från 149 kr

Naturlig glädje hos barn och familjer

GrundernaÄr du trött på fruktlösa försök att få barn och familjer att slappna av och se naturliga ut när du fotar? I den här kursen får du lära dig planerar och genomför din barn- och familjefotografering för att få levande bilder.

Be inte barnen att skratta - få dem att skratta! Playful hearts är en erfarenhetsbaserad och effektiv metod för familjefotografering. Den är uppdelad i tre faser och beskriver hur du steg för steg går tillväga för att lyckas med dina bilder.

Se kursen Familjefotografering

Lek med familjen för att fånga kärleken på bild

PopulärastGenom att bjuda på dig själv och leka tillsammans med familjen du fotograferar kommer du fånga underbara porträttbilder. Bilder fyllda av liv som blir fina minnen för hela familjen.

Lär dig Beloved-tekniken (numera kallad Moment Design), där fotograferandet är uppbyggt som en upplevelse för att skapa äkta och naturliga bilder.

Se kursen Fotografera lekfulla familjebilder

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Ta minnesvärda bilder på nyfödda

RekommenderadDet här är en kurs för dig som vill fotografera de allra minsta. Du kanske själv är en nybliven förälder eller vill fotografera dina vänners nyfödda barn. Lär dig i flera enkla steg hur du lyckas få riktigt fina och minnesvärda bilder.

Få grundläggande kunskap om vilka kamerainställningar, vilket typ av ljus och vilken utrustning som passar bäst till fotograferingen. Du får också tips på hur du gör det bekvämt och säkert för den nyfödda babyn och hur du poserar en sovande baby.

Se kursen Fotografera nyfödda

Guider som hjälper dig till bättre bilder

Se videoserien som får dig att lyckas som familjefotograf eller få tips hur du tar bästa bilderna i barnets olika ålder.

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss