Tre stycken Photoshop-effekter

Lås upp avsnittet

För att kunna se avsnittet behöver du ha tillgång till kursen via ett medlemskap. Köp medlemskap

Tre stycken Photoshop-effekter

Från kursen: Redigera matbilder i Photoshop

I det här kapitlet får du se tre stycken tekniker för att skapa effekter i dina bilder. Bland annat hur du fixar kort skärpedjup i efterhand.
Köp medlemskap
Nu har det blivit dags att leka runt lite mer i Photoshop. Och, som jag har sagt tidigare så kan man egentligen göra vad som helst nästan, med sina matbilder i det här programmet. Du kan göra allt ifrån flygande pastatefat till moln av vaniljglass som regnar kolasås om du skulle vilja det. Men i den här kursen tänkte jag visa dig tekniker som förstärker ditt matfotograferande. Och i vissa fall också kanske kompenserar för kamerautrustning som du inte har. Jag kommer att visa dig hur du skapar ett kort skärpedjup i efterhand i dina bilder. Något som är väldigt populärt för att skapa ett blickfång och någonting att fästa blicken på i bilden. Jag kommer också visa hur du kan strunta i att köpa ett dyrt tilt-shift-objektiv till din kamera och istället lägga på den effekten i efterhand i Photoshop. Och jag kommer att visa hur du kan skapa lite mer dramatik och mörkare toner i bilden. Och den bilden kommer jag ta från början till slut. Jag hoppas att du är laddad för lite mer kreativt arbete och är sugen på att lära dig riktigt fina effekter för dina matbilder.

Fler kurser i ämnet

Så tycker våra medlemmar

Läs alla omdömen om Foto

4,9

i betyg av 238 omdömen

Moderskeppet

Moderskeppet har 8 sajter med medlemskap. Det ger Sveriges största utbud av onlinekurser. Allt är skapat med stor pedagogisk omtanke och erfarenhet.

Om ModerskeppetKontaktOm personuppgifter