I det här kapitlet följer du med David Brohede i skapandet av flera bilder.

Lås upp avsnittet

För att kunna se avsnittet behöver du ha tillgång till kursen via ett medlemskap. Köp medlemskap

I det här kapitlet följer du med David Brohede i skapandet av flera bilder.

Från kursen: Kom igång med din spegellösa systemkamera

I kapitlet Vägen till bilden får du följa fotografen David Brohede i skapandet av flera bilder. David berättar exakt vilka kamerainställningar han använder för att få proffsiga bilder.
Köp medlemskap
Nu vill jag ta med dig i skapandet av några olika bilder. Jag vill visa dig hur jag använder kursens olika verktyg och knep för att verkligen utnyttja vad systemkameran kan ge. När du ser de här fotograferingarna, lägg märke till vilka trick från kursen jag använder och vilken skillnad de gör för bilderna. Jag brukar ju fotografera antingen bara i raw eller i jpeg plus raw som jag har gjort här. I de här avsnitten kommer du att få se först jpeg-filerna direkt ut från min kamera. Sedan väljer jag ut de bästa bilderna och redigerar dem från raw-filerna för att verkligen utnyttja potentialen i systemkameran. Häng med nu på det som är allra roligast, själva fotograferingen.

Fler kurser i ämnet

Så tycker våra medlemmar

Läs alla omdömen om Foto

4,9

i betyg av 238 omdömen

Moderskeppet

Moderskeppet har 8 sajter med medlemskap. Det ger Sveriges största utbud av onlinekurser. Allt är skapat med stor pedagogisk omtanke och erfarenhet.

Om ModerskeppetKontaktOm personuppgifter