Från kursen: Vinterfoto

Välkommen till kursen om vinterfoto

Från kursen: Vinterfoto

Fotograferna Filip och Fredrik introducerar en kurs om vinterfoto och berättar vad du kommer få lära dig under kursens 80 minuter.
Köp medlemskap
♫ Musik ♫ – När den svenska vintern visar sig från sin absolut vackraste sida är det en svårslagen upplevelse att promenera genom ett pudervitt landskap med frisk kyla bitande i kinderna. Få saker kittlar fotoinspirationen på samma sätt som en riktigt magisk vintermiljö. – Och välkommen önskar vi dig till den här kursen om att fotografera på vintern och göra upplevelserna rättvisa på bild. Jag heter Fredrik och det här är Filip. Och vi kommer att vara dina lärare i den här kursen. Och när du har sett klart den kommer du att kunna skapa bilder som både imponerar och ger betraktaren av bilden en känsla liknande den du hade på plats. Detta oavsett om du har fotograferat med en systemkamera eller en smartphone. – Men vägen dit kommer inte att vara spikrak. Kortare dagar och svagare ljus kan snabbt sätta käppar i dina fotohjul. Vad ska man egentligen ta bild på? Hur kan du placera och rikta kameran för att bilden ska bli snygg? Hur kan du få en bekväm upplevelse när du fotograferar i rå kyla? – Det här och mycket mer kommer du att få lära dig i den här kursen.

Så tycker våra medlemmar

Läs alla omdömen om Foto

4,9

i betyg av 238 omdömen

Moderskeppet

Moderskeppet har 8 sajter med medlemskap. Det ger Sveriges största utbud av onlinekurser. Allt är skapat med stor pedagogisk omtanke och erfarenhet.

Om ModerskeppetKontaktOm personuppgifter