Från kursen: Fotografera fåglar

Fota händelser

Lås upp avsnittet

För att kunna se avsnittet behöver du ha tillgång till kursen via ett medlemskap. Köp medlemskap

Fota händelser

Från kursen: Fotografera fåglar

Fågelfotograf Jan Gustafsson delar med sig av tips om hur han gör för att fånga riktigt fina och väkomponerade fågelbilder.
Köp medlemskap
Fotografera när det händer något, det ger liv i bilden och bilden blir mer intressant som här när strandskatan kämpar med att dra upp en mask, när strandskatan springer omkring på gräsmattan och letar efter mask, då vet jag att den förr eller senare kommer att hitta en, så det är bara att vänta in ögonblicket, och väntan, det är en del av fågelfotograferingen och många gånger spännande, när ögonblicket så inträffar, se till att ta många bilder, ha kameran inställd på högsta bildhastighet, håll ner avtryckaren, och låt kameran göra jobbet, ta bildserier, för ska du ut och visa bilder som jag ofta gör, då måste du ha bildserier, för utan bildserier blir det ingen berättelse, och det är ett måste för att fånga publikens intresse. Nu har du fått några grundläggande tips på hur du kommer igång med fågelfotografering. I följande kapitel kommer jag gå mer in på tekniken, du kommer att få lära dig hur du tar rätt exponerade och skarpa bilder.

Fler kurser i ämnet

Så tycker våra medlemmar

Läs alla omdömen om Foto

4,9

i betyg av 238 omdömen

Moderskeppet

Moderskeppet har 8 sajter med medlemskap. Det ger Sveriges största utbud av onlinekurser. Allt är skapat med stor pedagogisk omtanke och erfarenhet.

Om ModerskeppetKontaktOm personuppgifter