Kursavslut - Bildkomposition

Lås upp avsnittet

För att kunna se avsnittet behöver du ha tillgång till kursen via ett medlemskap. Köp medlemskap

Kursavslut - Bildkomposition

Från kursen: Bildkomposition för fotografer

Kursavslut för onlinekursen om bildkomposition. Balans, symmetri, tredjedelsregeln och de udda talen kommer att hjälpa dig.
Köp medlemskap
Nu har du nått slutet på den här kursen och vi hoppas att du fått, många nya uppslag och tips. Som har gjort att du mer systematiskt kan skapa vackra bilder. Många av dom här reglerna och koncepten kan ta en minut att lära sig. Och en livstid att bemästra. Du är alltså inte färdig nu. – Nä, ditt fotograferande har fått en liten skjuts i rätt riktning. Och nu har du stafettpinnen. Öva på någon eller några saker i taget. Tills du känner att du kan plocka fram och använda dig av dom. Utan att behöva tänka så mycket på dom. Koncepten som du lärt dig om balans, symmetri och tredjedelsregeln, dom udda talen. Dom kommer hjälpa dig otroligt mycket i ditt fotograferande. Om du får dom att sitta lite grann i ryggmärgen. – När du medvetet övat på och internaliserat dom saker vi pratat om. Kommer du utan tvekan ha en unik känsla för balans, färg och form, i en fotografisk bild. Du kommer ha många verktyg att använda dig av, för att skapa fantastiska bilder på löpande band. – Foto är ju en fantastik hobby och en givande sysselsättning. Om du vill nå oss och andra fotointresserade. Så gör du det enkelt i Moderskeppets forum. Vi älskar att prata komposition och vill gärna se just dina bilder. Vi ses och hörs! Tack så mycket för oss!

Fler kurser i ämnet

Så tycker våra medlemmar

Läs alla omdömen om Foto

4,9

i betyg av 238 omdömen

Moderskeppet

Moderskeppet har 8 sajter med medlemskap. Det ger Sveriges största utbud av onlinekurser. Allt är skapat med stor pedagogisk omtanke och erfarenhet.

Om ModerskeppetKontaktOm personuppgifter