Bildeffekter som höjer dina foton

Skapa trendiga bildstilar eller effekter som ger dina fotografier en känsla av magi.

Bli medlem från 149 kr

Gör dina bilder sagolika med effekter i Photoshop

RekommenderadSkapa bilder med magiska skogar, mystiska vinterlandskap och fantasieggande dimmiga vyer. Ord som beskriver riktigt vackra så kallade sagofotografier.

Du får tio handfasta tips på hur du ger dina sagobilder en aura av mys och berättande i Photoshop. Lär dig justera färger, skapa volym i kläder och hår, lägg till solstrålar och skapa en målad känsla.

Se kursen Sagolika effekter

Skapa vackra och konstnärliga porträttbilder

PopulärastEtt fine art-porträtt handlar inte om personen på bilden utan om hela bildens kreativa koncept. Bilden finns till för sin egen skull och har en konstnärlig dimension.

I den här kursen får du hänga med in i Hannas värld, där hon lär dig tekniker för att skapa kreativa porträtt-konstverk. Det är dags att leta fram regissören i dig!

Se kursen

Skapa egna overlays

Följ med fotografen Maria Lindberg och lär dig skapa effektfulla overlays som ger den där extra kryddan och magin till dina bilder. Maria ger dig tips och verktyg för hur du kommer igång med att skapa dina egna overlays.

Se kursen

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Förstärk textur och färg

RekommenderadUpplever du blandningslägen som en djungel, och använder dem därför inte alls? Lär dig vad de olika blandningslägen gör, vilka som är användbara och vilka du kan strunta helt i.

Dessutom får du handfasta tips på hur du ändrar hudton, förstärker färger samt skapar textur i dina bilder. Och hur du kan arbeta med justeringslager för att undvika stora filer, så att du sparar plats.

Se kursen Blandningslägen i Photoshop

Ladda ner bildeffekter

Ladda ner våra overlays eller förinställningar till dina fotografier.

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap?

Kontakta oss